Måndag

Här var det lite svår att få upp Nora i morse, det gick till slut.
Cyklade med henne till skolan i morse iom snön, annars så cyklar hon själv till skolan.
Här håller jag på att göra vid vår skinnsoffa, i morron får jag ta fåtöljerna.
Sedan håller jag på att förbereda skridskoskolan som börja på lördag i Ängelholm.
Om en timme ska jag ta kompisens hund och gå på en lång promenad med honom, fast att jag är lite förkyld.
Gör inget behöver att komma ut och röra på mig.
Denna dag kommer att gå i ett iom jag ska på styrelsemöte i kväll med..
Måste förbereda mig inför morrondagen. Nora skadade sin hand på konståkningen för ett år sen. Läkararna har sagt att det är en mjukdelsskada, vilket jag inte har köpt.
De har röntgat handen på alla sett de bara kan. Jag har velat göra en Mr men nej det kostar för mycket och att det kommer från en mamma. I mitten av december var vi hos vår nya husläkare och han upptäcker direkt att båtbenet är inte helt.
23/12 får vi göra en MR och mycket riktigt finns den en fraktur på båtbenet högra hand som inte är genomgående men det finns en grop etc. Så vi ska till en handkirurg i morron och då kommer jag att ha många frågor om detta.
Hennes hand blir sämre nedsatt funktion eller förmåga vill jag säga att hon har. orkar inte att dela kött och tappar pennan när hon skriver.
Inte bra alls. Sedan kan hon bara vara ute i snön i 45 minuter sedan har hon ont i handen och den är lite blå lila.
Har varit kontakt med patientnämnden. Hon som jag har med att göra blev inte glad över hur det har behandlat Nora och hennes hand.

Nu måste jag sätta fart här så jag blir klar.


Lördag

Här vaknade vi strax efter halv nio i morse. Dags att komma tillbaka till de vanliga rutinerna. Nora ska börja i skolan igen på Måndag, då är jullovet slut. Detta lovet har varit långt lite mer än tre veckor. Så långt lov brukar de inte ha.. Här har vi varit till affären och sedan gick vi hem till en kompis till mig och Nora.

Snart ska vi ta och göra vid i akvariumet till flyt och nemo, så är det med gjort.
Få dagen till att gå här lite...

 I morron är det dags för konståkning och lite annat som ska hinnas med innan det är måndag. För sedan kommer att dagarna att gå i ett igen.

13.55
Då är akvariumet  rent till sköldpaddorna. Har hunnit med att påbörja middagen här, Det kommer att bli Hjortkalops Mums så gott.
Just nu sitter Nora och tittar på tv, sen när filmen är slut. Får hon gå ut en runda eller göra något annat...
Sitter här och funderar om jag ska ta och gå till attack på våra toaletter. Sambon han jobbar, kommer inte att nämna han så mycket i bloggen vilket han inte vill och det får jag ju ta och respektera..

NI FÅR HA EN UNDERBAR LÖRDAG I DETTA FINA VÄDRET


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0